Meer informatie totale leegverkoop Dumas Juwelier


Omdat de gevelpuien van het pand dat wij huren aan het Strawinskiplein in Rhoon moeten worden vervangen en deze ingreep onvermijdelijk voor ons leidt tot hernieuwde grote investeringen aan en in de winkel stonden wij - zeker in deze tijd - voor een moeilijke keuze. Alle beperkende maatregelen in de maanden die in onze branche het hardst raken en een onzeker perspectief in deze Corona crisis, hebben ons helaas gesterkt in de lastige beslissing onze juwelierszaak op het Strawinskiplein - naar verwachting per eind mei 2022 - om genoemde reden niet meer voort te zetten.

“Wij zijn onze klanten dankbaar dat wij bijna 24 jaar met succes onze droom in Rhoon konden waarmaken en uitvoeren. Met veel enthousiasme en met fijne medewerkers hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan mooie momenten die gevierd werden en herinneringen die vastgelegd konden worden. De winkel gaat naar verwachting eind mei 2022 dicht, maar wij gaan daarna met goede moed verder om nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen en ons verder te ontplooien.”

Klanten met cadeaubonnen wordt geadviseerd deze voor eind mei in de winkel te besteden.

In de totale leegverkoop van Dumas Juwelier profiteert u online en in de winkel van hoge kortingen op voorradige sieraden en horloges. Maak snel uw keuze, want OP=OP.
VOORWAARDEN EN UITZONDERINGEN 

De totale leegverkoop is niet van toepassingen op:

Bestellingen; hierop ontvangt u wel 10% korting*
Buddha to Buddha zilveren sieraden; hierop ontvangt u wel 10% korting*
- Gouden fijne lengtecolliers; hierop ontvangt u wel 10% korting*
- Maatwerk sieraden
- Gepersonaliseerde sieraden waaronder Valenti Memori en Valenti Persona, hierop ontvangt u wel 10% korting
Gouden horloges, hierop ontvangt u wel 10% korting*
Trouwringen, u ontvangt wel 10% korting op uw bestelling
Batterijen en horlogebanden
Reparaties en onderdelen
- Graveerbestekjes en geboorteartikelen

*) met gebruik van kortingscode KORTING10