Dumas Atelier & Juwelier

Uw vertrouwde juwelier voor de nieuwste collecties horloges en trendy sieraden van topmerken voor dames en heren. Aanvullend op onze kwaliteitsmerken bieden wij een zorgvuldig samengestelde huiscollectie zilveren en gouden sieraden en een ruime collectie trouwringen. 

Dumas Juwelier biedt u alle voordelen van online winkelen vanuit de activiteiten van een eigen juwelierszaak in Rhoon. 
Onze uitdaging is voor iedereen en voor elke gelegenheid een passend sieraad te vinden. Onze service gaat verder. In ons atelier worden sieraden op traditionele wijze gesmeed en met de hand vervaardigd en vermaakt. Door die combinatie van winkel en atelier en de aanwezigheid van gediplomeerde goud- en zilversmeden in ons team kunnen wij onze klanten meer service op hun aankoop verlenen.


Historie
Atelier Juwelier Dumas is in 2018 20 jaar gevestigd in Rhoon. De oorsprong van de winkel en het atelier (voorheen Goudsmederij) ligt al ruim 35 jaar geleden in Rotterdam (Zuid). Hier opende oprichter J.V. Dumas samen met echtgenote C. Dumas-van Zanten in 1980 Goudsmederij Dumas. 

In 1998 openden zij vervolgens samen met hun zoon, tevens meester goudsmid, de juwelierszaak in Rhoon. Twee jaar later werd de Goudsmederij toegevoegd aan de winkel en gingen deze samen als één bedrijf in Rhoon verder onder de naam Atelier Juwelier Dumas.
Atelier Juwelier Dumas is een echt familiebedrijf. In 2011 werd de juwelierszaak overgenomen door de tweede generatie en werden de online activiteiten verder uitgebreid.

In 2015 werd de ruim 50 jaar ervaring in het juweliers- en goudsmidvak benut om een eigen collectie samen te stellen die voldoet aan de verwachting ten aanzien van  kwaliteit, prijs, uitstraling en levensduur van een sieraad: De Valenti Jewels collectie. In de Valenti Jewels collectie vindt u moderne, duurzame en betaalbare wit-, geel- en roségouden sieraden met diamant(en) en edelstenen. In de Valenti Jewels collectie vindt u ook een selectie handgemaakte sieraden uit eigen atelier Dumas.
In 2016 werd een luxe zilveren lijn aan Valenti toegevoegd. 

Op dumasjuwelier.nl bestelt u gemakkelijk en veelal zonder verzendkosten alle sieraden van bekende topmerken als Buddha to Buddha, Ti Sento Milano, Moments en dames- en herenhorloges van Guess, Gc, Michael Kors, Fossil, Emporio Armani, Pulsar, Seiko en Raymond Weil.