Atelier Dumas Juwelier

Atelier bij Dumas Juwelier

WIJZIGING REPARATIE-SERVICE
 
In verband met de sluiting van onze winkel en atelier na 21 mei a.s. nemen wij ter afronding van reeds aangenomen reparaties en drukte in de winkel voor onze totale leegverkoop geen nieuwe reparaties meer aan. 
 
Sieraden reparaties
Omdat wij wegens sluiting van onze winkel per 21 mei geen garantie op de reparatie meer kunnen bieden en uitvoeren kunnen wij geen reparaties aan sieraden meer aannemen. U kunt hiervoor bij het dichtstbijzijnde reparatieatelier Goudsmid Bastein in Hoogvliet terecht. 
 
Horloge reparaties
Reparaties aan horloges kunnen wegens lange verwerkingstijden en levertijden van onderdelen bij leveranciers en fabrikanten niet meer via ons worden aangeboden i.v.m. onze winkelsluiting per 21 mei a.s. U kunt hiervoor bij een andere aangewezen dealer van het merk terecht of bij de dichtstbijzijnde horlogemaker Dirk Oskam in Rotterdam (Slinge).

Inkorten horloges
Ter voorkoming van te veel vertraging in de reparatieopdrachten van onze eigen klanten en drukte in de winkel voor de totale leegverkoop is inkorten (op maat maken) van horloges die niet bij ons gekocht zijn niet meer mogelijk.
 
Batterijen
Ter voorkoming van te veel vertraging in reeds aangenomen reparatieopdrachten, drukte in de winkel voor de totale leegverkoop en ter extra controle van het doorlopen van het uurwerk ligt uw horloge na een batterijwissel pas de volgende (werk)dag voor u klaar. 
 
Wij danken u voor uw begrip.

Meer informatie over sluiting Dumas Juwelier >>